Bild på cykel i skogen

Hej! Hoppas ni hade en riktigt fin Alla Hjärtans Dag igår, själv känner jag mig otroligt bortskämd som fick tillbringa den tillsammans med mina två favorittjejer. En trevlig middag, lite danstävling och till och med lite godis.

Idag jobbar jag hemifrån för att jag ska på utvecklingssamtal med dottern på eftermiddagen. På schemat står ett trainerpass till kvällen men eftersom solen skiner för fullt här bestämde jag mig för att pussla om lite i träningen. Ett kort men effektivt intervallpass på lunchen fick ersätta Sweet Spot-passet. Full gas i 6 x 2 min på en runda som mest består av klättring får verkligen lungorna att hänga på utsidan av kroppen.

Bild på cykelklläder

Att kunna komma ut på cykeln och cykla i en värmande sol hör inte till vanligheterna så man tar alla chanser man får och det finns nog inget som är så stärkande som just solen denna årstid. Och nu känns det som att våren försöker smyga sig på lite försiktigt, fåglarna kvittrade och den snö som fortfarande ligger kvar förvandlas till små vårfloder. Två lager kläder räckte gott och väl och mina Grib Grab-överdrag var på snudd för varma.

Nu väntar en snabb dusch och några timmars jobb. Vi hörs snart igen.