God fortsättning vänner!

Hoppas ni alla mår bra efter julens bravader. Själv har jag varit totalt under isen denna helg. Jul i all ära, det kan ju och bör ju vara hur mysigt som helst men det kan också vara den värsta tiden på året beroende på hur man mår. För mig har det varit tufft av anledningar som ni kanske känner till men jag är på väg tillbaka vilket är skönt.

Dessutom har jag dragits med sjukdom denna helg så det har inte varit jättemycket träning. Jag avundas alla som tampas med Rapha Festive 500 denna vecka, något jag gärna hade velat sätta tänderna i. Och ingen har väl undgått Linda Tufvessons fantastiska juläventyr där hon cyklade 70 mil på juldagen till förmån för Unicef. Du kan för övrigt fortfarande skänka pengar här.


Jag får vara nöjd med ett par bra inomhuspass och ett utomhuspass under helgen. Jag passade för övrigt på att filma lite, ni kan kika på filmen här nedan. Vi har ju inget vinterväder här att tala om, snön lyser med sin närvaro. Men det är förrädiskt i skogen. Ena minuten är det torrt och fint för att snabbt bytas ut till isbana. Det gäller att hålla blicken långt fram hela tiden. Jag gjorde en rejäl vurpa och sitter nu med en stor bula på underarmen där jag slog i, men det är nog ingen större fara.

Träningen går annars bra, jag håller mig till min plan och känner att jag sakta men säkert ökar min FTP. Styrketräningen känns också bra och jag har blivit betydligt starkare i kroppen. Viktkurvan ser oförskämt bra ut, jag väger nu in på 83.8 vilket är mindre än mitt mål för året så nu får jag försöka hålla mig här annars blir jag nog för klen helt enkel.

Jag för ett par spännande diskussioner just nu med några olika team för nästa år och förhoppningsvis får jag visa upp mig i något nytt ställ vid säsongstarten, riktigt kul om vi lyckas sy ihop något. Det kommer garanterat mer info om det här inom kort så håll utkik.

Nu rundar jag av här för denna gång. Ikväll ska jag faktiskt på dejt, får se hur det känns.

Ciao!