Hej vänner!

Idag stod viktträning på schemat. Jag tänkte jag skulle testa ett nytt gym och valet föll på Member 24 i Västerås. Det är ett sånt där gym som håller öppet dygnet runt, det kan ju vara smidigt tänker jag. Jag gick dit på lunchen och tiggde till mig ett prova på-pass till kvällen. Gymmet kändes fräscht och hade rätt blandad klientel vilket passar bra, inget renodlat byggargym alltså. Kan nog tänka mig att lösa ett kort här.

Jag har nu kört ett viktpass i veckan under en månad och börjar nu känna att styrkan kommer, ska bli kul att se vad resultatet blir till våren. Jag kör ju ett ganska enkelt program med mest basövningar för rygg, ben och core vilket man kan bränna av på en timma ungefär, perfekt. Vill jag köra lite längre brukar jag lägga in några kilometer o roddmaskinen som avslutning.

Det enda som oroar mig lite är att om jag nu ska köra ett intervallpass på cykeln imorgon så kommer jag vara rätt mosig i benen efter knäböjen idag, måste nog flytta om lite i träningschemat tror jag.

Armband

Jag har fått förfrågningar om de armband jag brukar använda. De kommer från Wgaard och är gjorda på renskinn och återvunna cykelkedjor, riktigt grymma och välgjorda. De finns i en mängd olika färger och är en perfekt julklapp till alla cyklister. Kolla in dem.

Nu ska jag ta kväll, sov gott!