Fincykling i vårsolen

Hej!

Idag har jag njutit av årets första cykling utan skoöverdrag, en fantastisk känsla. Temperaturen klättrade uppemot 17 grader på eftermiddagen när jag bytte om till cykelkläderna. Jag valde underställströja, cykeltröja och vindväst och till och med det var en aning för varmt vilket känns helt absurt när det var snö för en vecka sedan. Och trots att det var skapligt blåsigt så var det ljumna vindar som piskade mig i ansiktet. Nu vågar jag nog lova att våren har kommit på allvar.

Fincykling i vårsolen

Fincykling i vårsolen

Jag fick, trots kraftig blåst, ett mycket trevligt pass. Tanken var ett lugnt vilopass där jag skulle hålla mig i zon 2 som mest och hög kadens. Jag fick ihop 2 timmars effektiv cykeltid och dryga 55 km,

Annars har dagen bestått av jobb hemma. Jag går nu in på sista veckan innan mitt nya jobb tar vid och det finns så klart en del att avsluta. Jag hann även med att hämta en byrå till mitt nya kontor. Jag kommer sitta i ett kontorshotell de dagar jag inte är ute och reser så jag behöver inreda lite för att få till en mysig miljö. Hann även med en sväng till affären för att fylla på kylskåp och skafferi.

Fincykling i vårsolen

Mycket godsaker i kassen, råsaften är verkligen min favorit

En rätt produktiv dag alltså. Nu håller vi tummarna för att vädret håller i sig, imorgon ska jag försöka få till ett intervallpass, hoppas jag kan köra det ute.

Vi hörs!