Både sol och regn

Hej cykelvänner!

En helg har gått till ända och jag hann faktiskt inte skrivit något innan måndagen plötsligt var här. Sitter här på ett hotellrum i soliga Göteborg där jag ska tillbringa några dagar på mitt nya jobb. I morse klev jag upp kl 4 för att sätta mig i bilen ner till Göteborg med min kollega. Så just nu är jag rätt mosig från att ha varit igång hela dagen.

Både sol och regn

Storhövdade cyklister i Zwift

Jag tänkte ändå skriva något kort kring helgen som passerat. I lördags hade vi riktigt risigt väder hemma så jag beslutade att träna för att bli mer förkyld än jag redan är. Ett pass på trainern med Zwift som kändes riktigt bra. Kan det vara så att jag börjar sakteliga få lite utdelning på vinterträningen? Jag skrev ju häromdagen om backintervallerna som kändes brutalt jobbiga, men nu var det raska motsatsen. En skön känsla att kunna trycka på lite utan att benen blir som stockar och pulsen rusar till max. Dagen till ära bjöd Zwift på ett skojigt april-skämt då man överraskade alla med gigantisk huvuden på alla cyklister.

Lördag kväll vigdes åt bio. Jag och Sara såg Life som är en klassiskt sci-fi á la Alien. Helt OK film om man gilla den genren. Men jag längtar galet mycket efter Alien Covenant som kommer till hösten. Det ser ut att kunna vara riktigt grym.

Både sol och regn

Både sol och regn

tängsta Gård, där vi gifter oss nästa sommar

Söndagen bjöd på fantastiskt vårväder med temperatur på över 15 och sol så jag njöt av ett distanspass på MTB’n. 3 timmar på cykeln kändes bra att inkassera, behöver ju lite tid i sadeln till Mallis-resan, bara en vecka kvar nu. Det ska bli otroligt skönt och kul att komma ner igen. Denna resa har jag dessutom bokat en Cervelo R3:a som träningskompis, ska bli spännande att testa, har hört mycket om den cykeln.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och ta igen lite förlorad sömn, imorgon väntar ännu mer jobb och sen en fem-kamp till kvällen. Vi hörs!