Hej vänner!
Hoppas ni alla mår bra. Här är allt bra, men det hade kunnat vara betydligt bättre. Har dragits med nån form av diskbråck de senaste veckorna vilket varit otroligt jobbigt, minsta rörelse har känts som en kniv i ryggen och jag liksom tappade all flexibilitet i mellanpartiet. Men efter besök hos naprapat och en jäkla massa stretchtimmar senare börjar jag känna mig på banan igen, smärtan har minskat och jag har fått tillbaka rörligheten. Det är drygt när en sån här grej dimper ner helt oanmält, jag hade en bra känsla i kroppen och ville verkligen inte ha detta avbrott i cyklingen. Men bara att bita ihop och kämpa vidare.
Igår behövde jag dock inte kämpa så mycket när jag äntligen fick dra på mig bibsen och skippa benvärmare för första gången denna säsong. Våren har ju visat sig från sin bästa sida de senaste dagarna och igår hade vi nog 15 grader här hemma så det fick bli ett Sweet Spot-pass på racern. en skön känsla att äntligen få känns sig så där fri som man gör när man får skippa alla extrakläder som hör vinter och höst till. Nu gäller det bara att bättre på brännan för just nu är man väl nästan en trafikfara när man bländar bilisterna med bleka ben.

Äntligen kortbyxor

Skönt med torra vägar

Äntligen kortbyxor

Mer hår i ansiktet än på benen som tur är 🙂

Jag skrapade ihop 3×15 min runt tröskeln men fick kämpa hårt i vinden med mina svaga ben, det här diskbråcket gör att jag tappar kraft i benrörelsen, som att man skruvar åt en kran. Hoppas verkligen att fortsatt rehab gör att jag fårr 100% ordning på det här till tävlingspremiären på Lidingö.

Äntligen kortbyxor

Nu längtar jag att få tävla lite MTB på riktigt…

Ikväll har jag tänkt få lite träningstid på MTB’n, här är nu äntligen snöfritt överallt så spåren är riktigt fina. Hoppas ni hittar tid för lite träning ni också.