Som ni kanske känner till har jag under detta år varit cyklat för och varit sponsrad av Cykelkraft då de på prov testat att ha ett eget MTB-team. Det har varit en fantastisk möjlighet för mig att dels ha ett stöd när det kommer till utrustning men också genom mina lagkamrater som betytt mycket, både som vänner men också som en inspiration och kunskapsbank. Eftersom det har varit så bra dynamik i laget, både motionärer och elitåkare, tjejer och killar, så har det funnits mycket utbyte både rent personligt som cykelrelaterat.

Men resan med Team CKCK har inte bara varit en dans på rosor. Cykelkraft är som ni säkert vet ett stort företag med många åtaganden, skyldigheter och krav på sin Att göra-lista och man har haft ett tufft år med bl a flera butiksöppningar. Detta har betytt att man inte riktigt kunnat ge teamet den prioritet och den chans som det förtjänar, det har helt enkelt funnits tid. Därför har man nu tyvärr bestämt att lägga ner teamet inför nästa år för att se om det kan bli aktuellt längre fram när bättre möjlighet finns.

Det är ju tråkigt så klart men det var väl inte helt oväntat heller då jag haft det lite på känn. Detta betyder därför att jag inför nästa år eller egentligen med omedelbar verkan letar efter nya samarbeten. För jag gillar verkligen idéen med att tillhöra något större, att vara delaktig, att hjälpas åt, att stötta och få stöttning. Att känna stolthet för något och jobba för att utveckla det. Jag ser ju mig själv som en bra ambassadör, och det var mycket därför jag blev utvald till Team CKCK, jag tycker om att sprida cykelglädje och dela med mig av mitt cykelliv, oavsett om det gäller träning och tävling. Och det sporrar mig fantastiskt mycket att veta att andra finner glädje och inspiration i det jag gör.

Så letar du efter en ambitiös och utåtriktad kille som kan hjälpa till att lyfta fram ditt varumärke, då borde vi prata. Det finns otroligt mycket roligt att hitta på. Eller känner du kanske någon annan som behöver någon som mig, ja då är det bara peka mig i den riktningen så tar vi det därifrån.

Detta innebär att jag även kommer sälja min tävlingscykel framöver till ett mycket bra pris, håll utkik efter det om du letar hoj.

För övrigt var jag idag och testkörde banan för Tour Modéen som går i Kungsör i helgen. Det är en riktigt fin och utslagsgivande bana de kommer bjuda på, så missa inte detta om du är sugen på lite riktigt XCO. Du hittar all info här.