Team Merida Cykelvasan

Hej alla!

Hoppas ni mår bra. Ursäkta att jag uppdaterar här så sällan nu för tiden, men jag tränar fortfarande mestadels på trainern och det är inte så kul att rapportera om. Cyklingen rullar på bra, har ökat intensiteten något och intervallerna blir längre och längre för varje som går. Nu börjar träningslägret på Mallorca hägra i horisonten, bara 2 månader kvar cirka. Ska bli fantastiskt kul att komma ner igen och få många mil kvalitativ, härlig cykling i benen.

Vad händer annars då? Jag har precis kommit hem från Gran Canaria där jag varit på kick-off med jobbet. Ingen cykling tyvärr endast löpning, men det ryckte rejält i cykelbenen när jag såg bergen runt Maspalomas där vi bodde. Jag måste åka ner igen och testa cyklingen…

Roligast på cykelfronten är annars är det är klart med team för denna säsong. Efter att ha haft diskussioner med några team, och dessutom blivit erbjuden i samtliga team har jag valt att cykla med Team Merida Cykelvasan. Framförallt för att detta nog är ett “once in a life time opportunity”. Andra team finns kvar och jag kan nog alltid få chansen nånstans medans Meridas satsning är av ett annorlunda slag. De väljer ut 5-10 cyklister varje år som de vill satsa på med Cykelvasan med huvudmål. Och i år blev jag en av de utvalda. Detta känns riktigt spännande och jag tror detta år kommer utveckla mig som cyklist på många sätt. bara det att vi har Fredric Eriksson knutna till teamet borgar för bra coaching och pepp.

Självklart kommer ni kunna följa min resa med teamet här på bloggen samt mina andra sociala kanaler så fort vi kommer igång. Första team-möte blir under cykelmässan i mars och jag längtar redan.

I och med detta kommer jag ju således cykla och tävla på en Merida i år och tänker då sälja min underbara Allebike FS29. Så den som letar efter ny cykel för säsongen har här en fin möjlighet att få en mycket trevlig cykel till ett fördelaktigt pris.

allebike fs29

Ramen är storlek Large, utrustad med American Classic Race-hjul, Rockshox RS1-gaffel och full SRAM X1 grupp. Cykel har gått två säsonger men är i fint skick. Priset är förhandlingsbart men runt 25.000:- tycker jag den är värd, nypriset var 42.000:-. Hör av dig om du har vidare frågor.