Godmorgon!

Hela dagen igår och hela natten nu har datorn tankat upp min film från Uppsala till min kanal på Youtube, makalöst vilken tid det tar. Det är i alla fall första gången jag provar att spela in från en tävling och det gick ju bra förutom att batteriet inte räckte hela vägen. Knappt över två timmar hann jag filma vilket ju är skitdåligt egentligen. Det betyder att jag måste göra ett batteribyte eller nåt under tiden jag cyklar för att få med allt. Men ni får i alla fall uppleva 2 timmars fin cykling i Uppsala, på en bana som är riktigt rolig.

När jag tittar på filmen, vilket ju är nyttigt för att i efterhand se hur man hanterar olika situationer, ser jag att jag är alldeles för snäll ute på banan. Jag tar inte för mig utan släpper snällt förbi cyklister som jag kommer i närkamp med. Jag ser att jag ligger kvar alldeles för länge bakom cyklister som är långsammare än mig. Jag bromsar alldeles för mycket i nedförskörningarna. Jag har ibland svårt att ligga kvar på rulle i en grupp utan går ofta om och fram fast jag egentligen inte behöver, vinsten är för liten helt enkelt. Jag gör säkert en massa andra konstiga saker också men sammantaget är ju det här saker som gör att jag tappar tid eller tröttar ut mig själv i onödan. Det här är saker som jag får tänka på vid kommande tävlingar helt enkelt.

I övrigt tyckte jag nog att det kändes hyfsat bra i kroppen, benen hängde med bra, både på platten och uppför. Formen är sakteliga på väg. Men jag känner mig inte helt inkörd på nya cykeln ännu, vet inte riktigt vad det är men det känns inte helt 100. Saknar nog min Allebike lite grann faktiskt ändå. Kanske behövs det mer tid på cykeln innan det ska släppa helt?

Ikväll ska jag i alla fall cykla efter att inte ha suttit på cykeln på tre dagar, det ska bli underbart skönt. På lördag har min klubb cykeldag med korvgrillning och uppvisande av de nya MTB-spåren här i stan, kommer bli trevligt. Evenemanget hittar du här om du är intresserad av att komma, vilket du borde vara.

Kika nu på filmen om du har lust så hörs vi senare, kram!