Cyklist och cykel

Godkväll!

Idag har jag cyklat igen. Jag vill ju cykla varje dag men tänker att jag nog behöver starta upp lite försiktigt för att inte överanstränga mina skador. Det gör ju fortfarande rätt ont och framförallt när jag använder överkroppen, spänner mig, lyfter något eller vrider mig. Cyklingen går rätt bra så länge jag bara sitter och trampar men skakar och slår det så får jag bita ihop.

Trots det så ville jag trycka på lite extra idag för att känna var gränsen går. Jag lyckades köra en timmes stigcykling i zon 3 och upp mot 4 utan att gå under helt, vilket jag tar som ett mycket gott tecken. Men jag är livrädd för att köra omkull, den smärtan skulle jag inte vilja uppleva, så det gäller att ändå ta det lugnt.

Härlig stigcykling idag med bra känsla

Tråkigt är att jag missar Hammarby Hill XC i helgen, en tävling som jag var riktigt pepp på. Har aldrig kört den tidigare så jag såg verkligen fram emot det. Men det är inte mycket att göra något åt. Jag får göra ett nytt försök nästa år helt enkelt. Är du sugen, vilket du borde vara, surfa in på http://www.hammarbyhill.se/start/ och läs mer .

Tyvärr också på lördagen, går Tour Modéen som grannklubben Kungsörs SK anordnar. Det var på just den banan jag skadade mig på genomkörningen för två veckor sedan. En kul bana dock med riktig XC, så vill du cykla lite kortare så tycker jag du ska åka dit och efteranmäla dig, det ser ju dessutom att bli fint väder så det blir nog en toppendag. Kolla in http://www.tourmodeen.se för mer info.

Om ni inte redan kikat in det så rekommenderar jag er att kolla in Henrik Öijer och Linda Tufvessons äventyr i Israel. De kör just nu Epic Israel som verkar var just en episk tävling i riktigt ökenlandskap. Mycket sand, gassande sol och härliga stigningar verkar vara melodin därnere. Du hittar allt på Henriks blogg såklart http://oijer.blogspot.se/

Själv peppar jag stenhårt för bio imorgon. Äntligen ska vi se DET, klassikern i nytappning som jag har skyhöga förväntningar på. Förutom bion så är jag också pepp på den enorma godispåse jag tänker unna mig :). Lite cykling ska jag väl klämma in i helgen också.

See ya!